top of page
wooden banana dolomiti suede 2_compressed.jpg

Herinneringen om te koesteren

wooden banana canary leather 3_compressed.jpg

Jullie trouwalbum

HET PRONKSTUK OM GENERATIES LANG JE MOOISTE DAG TE BLIJVEN HERBELEVEN

Er was een tijd waarbij je niet anders kon dan je beelden laten drukken. Weet je nog? Die analoge camera's waarbij je elk rolletje moest laten ontwikkelen? Ik vond het geweldig om door dat pakje foto's te bladeren en te genieten van die momenten. Dat gevoel wil ik jullie ook geven.

De beelden die ik maak en waar jullie in geïnvesteerd hebben, zijn gemaakt om te koesteren. Het is zo jammer wanneer foto's ergens op een harde schijf staan, verloren tussen oude documenten en gedownloade muziek.

Laat jullie trouwalbum een pronkstuk worden in jullie huis. Een erfstuk dat je trots kan tonen aan je (klein)kinderen. Een album dat op koude winterdagen voor de haard bovengehaald wordt om die mooie dag te herbeleven.

Een Erfstuk

Jullie trouwalbum gaat met de jaren alleen maar in emotionele waarde stijgen en kwaliteit is hier dan zo belangrijk om die herinneringen mooi te houden, ook binnen 10, 20 jaar of nog langer.

wooden banana dolomiti suede 8_compressed.jpg
wooden banana canary leather 7_compressed.jpg
wooden banana selfoss velvet 1_compressed.jpg

Aanbod

In jullie pakket zit een mini album met 10 pagina's inbegrepen. Dit is een cadeautje dat ik jullie geef bij boeking van jullie huwelijk. Hierin kunnen enkele van de highlights van jullie dag worden weergegeven. Door de beperking van het aantal pagina's is er niet genoeg ruimte om jullie volledige verhaal te vertellen, wat dan weer wel kan in het trouwalbum (daar zijn de pagina's ongelimiteerd).

Ik geef jullie de kans om via een upgrade voor een tijdloze en waardevolle herinnering te kiezen. Het is een investering, dus er hangt een hoger prijskaartje aan.

 

Startprijs voor een trouwalbum is 375,-, inclusief maar liefst 30 pagina's. Jullie kunnen kiezen tussen 3 formaten en verschillende cover opties.

Als jullie ervoor kiezen om het inbegrepen mini album te laten vallen, geef ik een mooie korting van 80 euro op jullie trouwalbum (290,- ipv 375,-).

Trouwalbum

Dit trouwalbum is dé nummer 1 keuze van de meeste fotografen door het gebruik van de beste fotopapieren en luxe covermaterialen. Op een later tijdstip hoeven jullie pas te beslissen over jullie keuze qua formaat en cover.

Hieronder kunnen jullie heel eenvoudig aangeven of jullie voor het trouwalbum gaan of niet. Bij beide keuzes krijgen jullie nog een mailtje van mij met de vervolgstappen.

wooden banana canary leather 6_compressed.jpg

Willen jullie voor hét trouwalbum
gaan?

Het enige dat ik nu van jullie moet weten is of jullie voor het trouwalbum willen gaan (en genieten van 80 euro korting) of bij het inbegrepen album blijven?

Hieronder kan je eenvoudig jullie keuze aangeven.

Indien jullie voor het trouwalbum gaan, moet ik voor nu enkel weten of je een vierkant of rechthoekig album wil. Later kunnen jullie de cover keuze en personalisaties nog bepalen.

Bedankt!

Er zit snel meer info in je mailbox.

Audrey - white.png
bottom of page