top of page

Joram & Helaria

Huwelijk bij Huyze de Baere

Die ene vrijdag in september dat de zon scheen, die dag traden Joram & Helaria in het huwelijksbootje. Na een teleurstellende zomer hadden we al enkele keren besproken wat we zouden doen indien het zou regenen. Wonder boven wonder hebben we al onze noodplannen niet nodig gehad en was de zon de hele dag van de partij.


Joram en Helaria leerden elkaar kennen op een surfkamp in Portugal. Over de locatie van hun fotoshoot moesten ze dan ook niet lang nadenken, die kon voor hun alleen maar doorgaan op het strand. Op het midden van die zonnige dag trokken we dus naar het strand van Knokke.

De ceremonie ging door in de kerk van Duinbergen. Omdat Helaria haar familie uit Indonesië er niet bij kon zijn, werd alles live gestreamed. Op die manier konden haar ouders en familie alles volgen en was het alsof ze erbij waren.


De receptie en het avondfeest gingen door bij Huyze De Baere in Maldegem. Dat halfuurtje in de auto van de zee naar Maldegem kreeg iedereen zijn 'klopje' - even een rustig moment op zo'n drukke dag. Gelukkig hadden ze een taxi met chauffeur voorzien zodat ze even tot rust konden komen en zich konden klaarmaken voor het ontvangen van hun gasten. Voordat iedereen aankwam op de locatie gingen we nog even naar het park achter Huyze De Baere. Een groep kinderen passeerde tijdens de foto's en Joram nodigde ze spontaan uit om samen op de foto te gaan. Zo van die kleine momentjes kunnen later mooie en grappige herinneringen worden.

Het vuurwerk van het evenement in het park naast de locatie zorgden voor een 'knallende' avond! (flauwe woordspeling)


Jurk - La Tiara

Bloemen - Creaflor Wenduine

Kostuum - Alibi Maldegem

Locatie - Huyze De Baere

Mag ik jullie liefde binnenkort ook vastleggen?

Audrey - white.png
bottom of page