top of page

Simon & Marielaure


Burgerlijk huwelijk in Gent


Onlangs stapte mijn schoonbroer in het huwelijksbootje. Na 11 jaar gaven ze hun ja-woord in intieme kring in het stadhuis van Gent. Natuurlijk werd er vrij snel een camera in mijn handen gestopt en kan ik zo'n moment niet laten voorbijgaan zonder te weten dat er mooie beelden van zullen zijn. Niets geposeerd, ik maakte enkel sfeerbeelden waar ze hopelijk nog lang van zullen kunnen genieten. De zaterdag erop was hun groot feest (met fotograaf) waarbij ik mijn camera thuis liet en volledig kon genieten van hun dag.


Na het stadhuis werd er een genoten van een glaasje in de Hoogpoort waarna we bij De Parkiet gingen lunchen. Op de foto's kan je ook Karel en ons hondje Sybil herkennen.


Simon ging voor een eighties vibe maatpak van Lost in Pablos dat hem als gegoten zat! Marielaure hield haar kleed nog even geheim tot het grote feest en ging voor een broekpak van Zara met satijnen top.Dit lieve berichtje kreeg ik van Marielaure achteraf

Woaw! Audrey ik ben sprakeloos… Ik wist dat je talent had, maar dit maakt me echt stil. Dankjewel. Dat is het mooiste cadeau dat we al kregen.

Kostuum - Lost in Pablos

Receptie - De Parkiet

Broek & Vest- Zara


Categories  |        Alles         Weddings        Stories         Branding

Audrey - white.png
bottom of page