top of page

Romantic styled bridal shoot


Ik stuurde een berichtje naar Elisa van Festa by Elisa of ze zin had om samen te werken. Al vrij snel waren we het erover eens dat we iets fris wouden. Frisse felle kleuren en veel romantiek. Samen met Elisa stelden ik een team vol topvrouwen samen! Sympathiek, getalenteerd en stuk voor stuk topmadammen. De styling nam Elisa volledig voor haar rekening en wat deed ze dat goed! Elisa schakelde Sarah van Deroos Bloemmagie in voor de bloemen, een groot deel van de aankleding. Ze kozen voor de natuurlijke kleuren van sinaasappel en pompelmoes als basis voor de styling.


Het was ook de eerste keer dat ik samenwerkte met Eline voor haar en make-up en dat zal zeker niet de laatste keer zijn. We hebben ondertussen al tweemaal samen gewerkt en elke keer laat ze de bruiden en/of modellen stralen. De juwelen kwamen van goudsmid Nele Braet. Zij maakt juwelen op maat uit onder andere Fairtrade goud en - edelstenen. Iets dat in het huidige tijdperk toch steeds belangrijker wordt. Ook voor de jurken gingen we voor 100% Belgisch. Le Chapeau voorzag een heel aantal jurken van Marylise en Rembo Styling. Aangezien de shoot doorging in het voorjaar, zochten we een industriële overdekte locatie. Uiteindelijk kwamen we terecht bij De Bonneterie in Aalst. Van de mooie tuin konden we door het mindere weer geen gebruik maken maar gelukkig waren er binnen genoeg mooie plekjes.


Het hondje van het koppel dat model stond kon natuurlijk niet ontbreken. June the Pug was toch de ster van de dag! Ook voor haar werd er een klein bloemstukje voorzien zodat ze paste bij de styling en het bruidsboeket.


De planning was al enorm uitgelopen en we moesten de taart nog fotograferen. Elisa, de wedding planner, had daarom de tafel styling al opgeruimd. Er waren geen vorken of lepels meer dus de enige manier om die taart te proeven? Met onze vingers! Het koppel ging er volledig in op, niet moeilijk aangezien de taart buiten mooi ook heel lekker was.


Fotografie – Audrey Naessens Fotografie

Planning - Audrey Naessens Fotografie & Festa by Elisa

Styling – Festa by Elisa

Juwelen – Nele Breat Jewelry

Bloemen – Deroos Bloemmagie

Locatie – De Bonneterie

Jurken – Marylise & Rembo by Le Chapeau

Taart – Crème au Coeur

Grafisch Ontwerp – Maxine Grafisch Ontwerp


Categories  |        Alles         Weddings        Stories         Branding

Audrey - white.png
bottom of page