top of page

Opening Catberry


Vegan lekkers in het hartje van Gent


Na heel wat werk kon Catberry officieel openen op 25 februari. De achterruimte werd verbouwd tot atelier en de voorruimte omgetoverd tot een echte winkel. Amélie nodigde haar vrienden en familie uit om al dat harde werk te vieren. Ze tovert al jaren de lekkerste vegan baksels uit haar oven (pun intended) maar nu kan je er ook binnenwandelen om het zelf te proeven.


Catberry maakt vegan taarten, cupcakes en nog heel wat ander bakwerk. Daarnaast kan je er ook terecht voor glutenvrij lekkers (yay me!). Velen denken bij glutenvrij of vegan nog steeds aan droog of 'speciaal' gebak, maar dat is bij Catberry helemaal niet zo. Had je mij niet gezegd dat het vegan was, ik zou het niet geweten hebben. Ik heb het nog maar een keer gevraagd op de opening omdat ik na al mijn povere vegan en glutenvrije baksels het niet kon geloven. Zelfs nadat ik al zo vaak (trouw)taarten van Amélie geproefd heb.


De dag na de opening mocht ik opnieuw van Amélie's lekkers proeven op het huwelijk van Ana & Kevin, dit keer stond de red velvet op het menu.


Catberry - Pastries with Attitude - is elke zaterdag open voor walk-ins of dagelijks op bestelling.


Categories  |        Alles         Weddings        Stories         Branding

Audrey - white.png
bottom of page