top of page

Lisa & Dave


Gender reveal tussen de bloemen


Toen ik een berichtje kreeg van Lisa om een fotoshoot in te plannen, kreeg ik onmiddellijk kippenvel. Lisa en Dave stonden vorig jaar al eens voor mijn lens voor een zwangerschapsaankondiging, ze waren net getrouwd en dolgelukkig met het nieuws dat ze een kindje mochten verwelkomen. Rond 20 weken zwangerschap kregen ze het verschrikkelijke nieuws dat hun zoontje, Lowie, gestorven was. Dankzij Boven de Wolken konden ze dat moment op een mooie manier laten vastleggen. Boven de Wolken is een vzw die professionele fotoshoots (zonder vergoeding) doet voor ouders die hun kindje verliezen. Lowie is het sterrenkindje van Lisa en Dave. Je kan dus al begrijpen dat ik kippenvel had bij het horen dat Lisa opnieuw in verwachting was. Ik ben zo blij dat ik dit moment met hun mocht beleven en kon vastleggen.


Categories  |        Alles         Weddings        Stories         Branding

Audrey - white.png
bottom of page