top of page

Komorebi


Time for me time


Op de valreep van 2021 mocht ik Hanne van Komorebi vastleggen voor tijdens een branding fotoshoot. Ze wou professionele beelden voor haar website en social media. Komorebi is niet gewoon een schoonheidssalon waar gefocust wordt op het verbeteren van je huid of schoonheid. Voor Hanne draait het om ontspanning en me-time.

Komorebi , Japans, betekend: het zonlicht dat door de blaadjes van de bomen schijnt en de schaduwtekeningen dat dat effect op de grond geeft. Zoals ze zelf zegt: "Ik wil de alledaagse schoonheid bij jou naar boven halen." Je kan bij Hanne terecht voor gelaatsverzorging, massages, pedicure en ontharingen. Daarnaast is ze ook ambassadeur van het natuurlijke merk CIME.


Komorebi - Time for me timeCategories  |        Alles         Weddings        Stories         Branding

Audrey - white.png
bottom of page