top of page

Ana & Kevin


Intiem huwelijk bij Alix - Table & Jardin d'Amis


Ana & Kevin trouwden op een zonnige zaterdag in februari. Ana kwam enkele jaren geleden in Gent studeren en werken vanuit Venezuela. Toen leerde ze ook Kevin kennen. Na enkele jaren in Gent te wonen hebben ze zich gesetteld in Brugge en kwam ook hun zoontje ter wereld. Ana haar familie woont al enkele jaren in Spanje en Portugal en konden natuurlijk niet ontbreken. Voor sommigen was het de eerste keer dat ze het zoontje van Ana & Kevin zagen aangezien reizen met corona moeilijk was.


Kevin kwam Ana ophalen in een vintage Fiat 500, dezelfde auto die ze altijd huren op reis. We deden een First Look voor de auto en vertrokken dan richting het stadhuis van Brugge. Ana & Kevin hadden beide gepersonaliseerde Converse All Stars, hun favoriete schoenen.


Na het burgerlijk huwelijk in Brugge trokken we naar Gent voor de fotoshoot. Kevin & Ana wouden 'iets anders' dus trokken we naar de Arsenaalsite in Gentbrugge. Verlaten loodsen vormden het perfecte decor voor de trouwfoto's van Ana & Kevin.


Het avondgedeelte vond plaats in de tuin van Alix - Table & Jardin d'Amis. Familie is heel belangrijk voor Ana & Kevin dus namen we uitgebreid de tijd voor de familie foto's.


In Venezuela is er de traditie van 'Hora Loca' aka het gekke uurtje. Verkleed dansen om het avondfeest goed te starten. Daarom was er een koffer vol leuke spullen voorzien voor de gasten. Zowel de allerkleinsten als de oudsten dansten erop los.Locatie - Alix

Taart - Catberry

Bloemen - Studio Blomma


Categories  |        Alles         Weddings        Stories         Branding

Audrey - white.png
bottom of page